25. oktober 2004

Da Vinci Mysteriet, Silberstern noterer:
- Hvad fik mig dog ombord i denne dilletantiske historie? Jeg taler om en skøn mix af de sædvanlige Tempelridder røverhistorier og traditionelle Vatikan konspirationsteorier proppet ind i en verden af name- og place-dropping. Newton, Jesus, Louvre, Darwin, Westminster Abbey, Min bare. Undtagelsen er den knastørre afslutning i en skotsk ødemark m. tilhørende ruiner og en tåbelig hemmelighedsfuld hippie-bedstemor som den store budbringer af det fine budskab: at der ingen pointe var! Persontegningen er fuldstændig udeladt. Da historien ender og de to hovedpersoner kysser under en herlig stjernehimmel, ved man så lidt om dem at det kunne være to tomme papæsker der mødes i det vidunderligeforsigtige kys! Et sandt sexorgie i forhold til resten af den kønsløse bog. Hvordan kan man skrive en flere hundrede sider lang historie om to mennesker uden at røbe bare en enkelt detalje! Nå ja, det registreres at han ligner advokat & mæhlam Harrison Ford og hun har grønne øjne! Og så Jesus og Maria Magdalenes lykkelige ægteskab med søde børn, carport, rare naboer og et lykkeligt familieliv igennem 2000 år...! Vorherre bevares!


29. februar 2004

Fra Gretz - som ferierer i Humboldts domicil ved Alptraum - indløb onsdag følgende telex:
- Lev som et søgende menneske. Åben døre mens tid er. Så bliver der flere lejligheder til at smække dem hårdt i!


9. september 2003

En ond ring er sluttet! Nina Hagen har endelig indsunget Rammsteins "Seemann". Desværre ikke med Rammstein selv, men i en herlig fortolkning af Apocalyptica. Flake fra Rammstein udtaler bl.a: "Ich kann jetzt in Ruhe sterben und sagen es war nicht für umsonst".
Singlen udkommer 6/10-03. Men smuglyt allerede nu hos det velsmurte tyske Motormusic.


20. marts 2003

Atos er væk! Og nu er der fotodokumentation for den ny VOLKSWAGEN på Holmen. Den er ny og den er allerede dejlig beskidt. Og den er fyldt med slemme ting&sager som våbeninspektørerne aldrig finder! Se billeder inkl. bonus med Karl & Rosa: Volkswagen!


16. februar 2003

Fred i vor tid: Oprustningsaftale endelig på plads!
Konglumeratet Nordentoft ApS og E-koncernen har langt om længe indgået en oprustningspagt. "Vi vil sikre solid vækst i begge selskaber i en hel generation!" udtaler formand Nordentoft.
Pagten rækker over 25 år og stiller gensidig garanti for massiv oprustning. Der er indbygget aftaler om gensidige provokationer og fejlslagne atomare, bakteriologiske og kemiske forsøg."Pistolen er afsikret og nu kan bestyrelserne se frem til sikkerhed på bundlinien en rum tid!" udtaler koncernchef Halfdan E.


7. september 2002

Sagen opklaret!
Det er en forfærdelig tragedie. Men det er rart at man endelig kender den rystende baggrund. At vi forstår hvad der driver mennesker til det yderste.
1. 16. marts 2001. Osama lejer efter fredagsbønnen - uvidende - Gorillas in the Mist i den lokale favorit videoudlejning i Jalalabad.
2. 26. marts 2001 leverer han den tilbage, klager over kvaliteten og nægter at betale bøden for at have afleveret en uge for sent.3. 1. maj 2001. For at fejre fridagen satser Osama stort og lejer i samme butik The Piano. Allerede natten mellem d. 1. og d. 2. maj er det umuligt for hans naboer at sove på grund af anti-amerikanske råb og larmen fra hans fjernsyn som knuses med en kølle. I dagene derpå noteres skitser til et angreb.4. 10. juni 2001. Osama har totalt fyret den af om lørdagen og er simpelthen nødt til at leje et par video for at fordrive søndagen. Butikken kører knaldtilbud: "Lej 3 Hollywood/Maryl Streep storfilm for prisen på 2 og få gratis 1,5 l. Cola oveni!". De tre film er: Kramer vs. Kramer, Out of Africa og The Bridges of Madison County.5. 11. juni 2001 brændes video udlejnings butikken til grunden og den næste uge er der konstant anti-amerikanske optøjer i Jalalabad og omegn. Resten af historien er velkendt.


9. juli 2001

Langt om længe er der oprettet et selvstændigt afsnit om den berømte "svino" - marsvinet - på nordentoft.com. Redaktør Baron Max Goldstern hilser over en god pibe røgtobak nyheden velkommen og udtaler: "Det var på høje tid." Til marsvin!


10. maj 2001

Zorglub har nu erobret hele verden. "Dem ne ekryts åp erem dne 1 aim. Roz-dnæm tenbæveb dem erots redgnæm Roz-sag re negas trojgfa" udtaler en Zor-mand og tilføjer det velkendte "EVEL BULGROZ!".


Til forside